Ontdek en ontwikkel nieuwe vaardigheden op het gebied van veilig en gezond werken met één van onze cursussen. Leer in een stimulerende en interactieve omgeving van ervaren professionals. In de cursussen staat naast de passie voor veiligheid en gezondheid, het praktisch kunnen toepassen van kennis en vaardigheden centraal. Meld je vandaag nog aan en zet de volgende stap naar een veilige en gezonde werkomgeving!

CURSUS: Preventiemedewerker (hybride)

De preventiemedewerker heeft een cruciale rol in het bedrijf. Ieder bedrijf is verplicht ten minste één werknemer aan te wijzen als preventiemedewerker. Deze cursus is bedoeld voor preventiemedewerkers die graag willen bijdragen aan veilig en gezond werken in hun eigen werkomgeving.

In deze cursus gaan we in op taken en verantwoordelijkheden, maar geven we ook praktische tips over hulpmiddelen zoals de branche RIE en toolboxen. Affiniteit en ervaring met veiligheid en gezondheid binnen de eigen werkomgeving is voldoende om aan deze cursus deel te kunnen nemen. Deelnemers ontvangen een lesboek en certificaat.

CURSUS Preventiemedewerker
Cursusdata Preventiemedewerker
Blok 1
(via Teams)
Blok 2
(via Teams)
Blok 3
(op locatie)
Leslocatie
blok 3
Status
 
5 april 12 april 26 april Nijkerk Gepland
19 september 26 september 10 oktober Nijkerk Gepland

Download het infoblad van de cursus ‘Preventiemedewerker’.

Meld je aan voor de cursus ‘Preventiemedewerker’.

Meld je aan voor de cursus Preventiemedewerker

  CURSUS: Veilig en Gezond werken (in-company)

  In deze cursus willen we veilig en gezond werken voor medewerkers aantrekkelijk maken tijdens een gevarieerde en interactieve cursusdag. Geen zware teksten met allerlei verplichtingen, maar een aansprekende cursus met oefeningen om veiligheid en gezondheid tussen de oren te krijgen.

  Tijdens de cursus wordt de interactie gezocht met de deelnemers, door een quiz en een groepsopdracht over bewustwording. Hiermee wordt veiligheid positief gebracht en staat continue verbeteren centraal. Dit is een interactief lesprogramma (één lesdag), gericht op bewustwording bij de deelnemers, dat aansluit op Arbowet Art 8: voorlichting. Deelnemers ontvangen een lesboek en certificaat.

  CAO Timmerindustrie

  Download het infoblad van de cursus ‘Veilig en Gezond werken’.

  Vraag de cursus ‘Veilig en Gezond werken’ nu aan.

  Vraag de cursus Veilig en Gezond werken nu aan

   Training: Veilig werken met di-isocyanaten (in-company)

   Di-isocyanaten zijn chemicaliën die vaak voorkomen in twee-componenten systemen die bij het samenvoegen leiden tot flexibele en harde (PUR) schuimen, vezels en coatings zoals verven en vernissen. Deze stoffen kunnen onder andere allergieën veroorzaken. Daarom is het vanuit Europese REACH-wetgeving vanaf 24 augustus 2023 verplicht om een speciale training te volgen voor het werken met producten met meer dan 0,1% di-isocyanaten.

   Deze cursus wordt op locatie, in het bedrijf, aangeboden en heeft als doel om medewerkers goed voor te lichten over het werken met producten waarin de di-isocyanaten in het product 0,1% of meer van het gewicht uitmaken. De training wordt afgesloten met een toets en deelnemers ontvangen een certificaat.

   Veilig werken met di-isocyanaten

   Training: Veilig werken met diisocyanaten (PUR)
   is vanaf 24 augustus 2023 verplicht.
   Voorkom problemen en boek nu uw (in-company)training
   via info@ehs-services.nl

   Download het infoblad van de training ‘Veilig werken met di-isocyanaten’.

   Download het infoblad van de training ‘Veilig werken met di-isocyanaten’.

   Vraag de training Veilig werken met di-disocyanaten’ nu aan.

   Vraag de training Veilig werken met di-isocyanaten nu aan